Snooa - Hinnasto

  • Välityspalkkio asunto-osakkeesta on 2,9 % (sis. alv. 24%) kohteen velattomasta kauppahinnasta. Välityspalkkio kiinteistöstä on 3,9 % (sis. alv. 24%). Vähimmäispalkkio on asunto-osakkeen myynnistä 3.900 euroa (sis.alv.24%) ja kiinteistön myynnistä 4.900 euroa (sis.alv.24%).
  • Välityspalkkio sisältää asiakirja- ja markkinointikulut, ellei asiasta erikseen sovita toisin.
  • Snooa-asiakkuus on aina ainutlaatuinen palvelutapahtuma, minkä vuoksi palvelun hinnasta ja sen sisällöstä sovitaan aina erikseen jokaisen asiakkaan ja myyntikohteen erityispiirteet sekä alueella vallitseva markkinatilanne huomioon ottaen. Pyydä oma Snooa-välitystarjouksesi!
  • Mikäli toimeksianto ei johda kauppaan, ei asiakkaalle aiheudu kuluja. Kaikista kustannuksista sovitaan eli piilokuluja ei ole.
  • Myyntitoimeksiannon yhteydessä tehtävä asunnon kauppahinta-arvio on aina ilmainen. Arvio perukirjaa, perinnönjakoa, ositusta tai vakuusarvio pankkia varten alk. 300 euroa (sis.alv.24%). Kirjallinen arviolausunto asunto-osakkeesta alk. 500 euroa (sis.alv.24%). Kirjallinen arviolausunto kiinteistöistä, erillistaloista, omakotitaloista, vapaa-ajankohteista ja tonteista alk .800 euroa (sis.alv.24%). Lisäksi veloitetaan matkakulut arviokohteista, jotka sijaitsevat yli 20 km etäisyydellä Helsingin keskustasta sekä asiakirja- ja selvityskulut. Mikäli arvioidusta kohteesta tehdään 9 kuukauden sisällä arvioinnista Snooa-välitystoimeksiantosopimus, joka johtaa kauppaan, hyvitetään kohteen välityspalkkiosta maksettu arviointipalkkio.
  

 

Yhteystiedot

Snooa Helsinki LKV Oy
Email: [email protected]
Puhelin: 040 530 9179
Y-tunnus: 2489275-2

Tietosuojaseloste

© 2023 Snooa Helsinki LKV Oy